Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.7g0g
Kuohukerma16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.4g9kcal0.1g0.1g1g0g
Paprika punainen 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 24g45kcal6.4g0g2.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g296kcal20.2g2.8g22.6g0.4g
Valittu annoskoko83g148kcal10.1g1.4g11.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g74kcal5.1g0.7g5.7g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.7g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005