Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 49g8.9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]13g44kcal1.6g0g4.9g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio5.5g15kcal1g0g1.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)11g18kcal0.3g0.3g1.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g190kcal6.4g3.4g17.6g0.8g
Valittu annoskoko83g95kcal3.2g1.7g8.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna42g48kcal1.6g0.9g4.4g0.2g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272