Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g27g101kcal3.8g19.7g0.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 27g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Katkarapu pienet (pirkka)20g13kcal3g0g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g309kcal16.4g41g8.6g1.6g
Valittu annoskoko83g155kcal8.2g20.5g4.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna42g77kcal4.1g10.3g2.2g0.4g
Arvot/100g100g186kcal9.9g24.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886