Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g14g4.6kcal0.2g0.7g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g104kcal8.4g7.4g4g0.6g
Valittu annoskoko83g52kcal4.2g3.7g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g26kcal2.1g1.9g1g0.2g
Arvot/100g100g63kcal5g4.4g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571