Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kukkakaali 20g4.7kcal0.4g0.4g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 19g6.8kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g18g21kcal0.6g0.6g1.8g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1.8g6kcal0.4g0g0.5g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)2.1g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g14g35kcal2.5g0g2.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g193kcal11g3.4g14.6g2.2g
Valittu annoskoko83g96kcal5.5g1.7g7.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna42g48kcal2.8g0.9g3.7g0.6g
Arvot/100g100g116kcal6.6g2g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977