Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi14g63kcal0.9g8.4g3g0.4g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g38g64kcal2.7g6g3.2g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.8g2.6kcal0.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g508kcal9.4g34.6g37g0.8g
Valittu annoskoko83g254kcal4.7g17.3g18.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna42g127kcal2.4g8.7g9.3g0.2g
Arvot/100g100g305kcal5.6g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626