Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste3.5g13kcal1g0.1g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)14g39kcal2.3g0.1g3.2g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g11g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 7g2.4kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 14g6.4kcal0.4g0.7g0.2g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste7g25kcal2g0.1g2g0g
Basilika, tuore 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 2.1g4.2kcal0g0g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g355kcal16g12g27g1g
Valittu annoskoko83g178kcal8g6g13.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g89kcal4g3g6.8g0.3g
Arvot/100g100g214kcal9.6g7.2g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100