Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hapankaali 28g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste14g3.5kcal0.1g0.7g0g0.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen14g20kcal2.7g0g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g90kcal6.4g7g3.6g2.4g
Valittu annoskoko83g45kcal3.2g3.5g1.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna42g22kcal1.6g1.8g0.9g0.6g
Arvot/100g100g54kcal3.8g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417