Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.5g2.6kcal0.5g0g0g0.2g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.8g21kcal0.6g3.8g0.1g0.9g
Grahamjauho 18g57kcal1.8g10.6g0.4g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g312kcal9.6g55.2g3.8g7g
Valittu annoskoko83g156kcal4.8g27.6g1.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna42g78kcal2.4g13.8g1g1.8g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.1g2.3g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901