Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g15g37kcal2.2g0.7g2.8g0.1g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper8.3g0.9kcal0.2g0g0g0.2g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g7.3g10kcal0.2g0.1g0.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g14g6kcal0.2g1.2g0g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3.1g8.1kcal0.8g0g0.5g0g
Ruokakerma Valio 5%7.3g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper5.5g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g173kcal10.4g5.6g11.6g1g
Valittu annoskoko83g87kcal5.2g2.8g5.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna42g43kcal2.6g1.4g2.9g0.3g
Arvot/100g100g104kcal6.2g3.4g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306996