Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g31g7.2kcal0.4g1.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.8g1.8kcal0g0.2g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Katkarapu 28g19kcal4.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g178kcal10g4.8g13g0.2g
Valittu annoskoko84g89kcal5g2.4g6.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna42g45kcal2.5g1.2g3.3g0.1g
Arvot/100g100g107kcal6g2.9g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528