Kanapiirakka

Yhdistä pohjan ainekset, kaada leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan.

Paista kanasuikaleet tilkassa öljyä, lisää ruskistumisen jälkeen sipulit ja chili.

Mausta.

Lisää kypsymisen loppuvaiheessa paloiteltu kesäkurpitsa.

Kaada/asettele seos piirakkapohjan päälle.

Paista 200c n. 30min.

Mausteina itsellä:
- reippaasti suolaa (myös piirakkapohjassa)
- paprikajauhetta n. 2tl
- korianterinsiemeniä rouhittuna n. 1rkl
- mustapippuria myllystä n. 1tl
- cayennepippuria ja juustokuminaa molempia n. ½tl

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 534 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki20g11kcal1.7g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Spelttijauho, täysjyvä, puolikarkea (Birkkala), annos 65g9g30kcal1.4g5.5g0.2g0.9g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)23g26kcal5.4g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g179kcal18.8g15.2g4.6g2.6g
Valittu annoskoko83g90kcal9.4g7.6g2.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna42g45kcal4.7g3.8g1.2g0.7g
Arvot/100g100g108kcal11.3g9.1g2.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410917