Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kukkakaali 9g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kalkkuna 9g18kcal3g0g0.7g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juuriselleri 7g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g53kcal7g2.4g1.4g1.2g
Valittu annoskoko84g27kcal3.5g1.2g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g13kcal1.8g0.6g0.4g0.3g
Arvot/100g100g32kcal4.2g1.4g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309