Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 19g25kcal3.4g1.1g0.7g0g
Rypsiöljy 1g8.4kcal0g0g1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow19g3.8kcal0.6g0.4g0g0.5g
Kukkakaali, pakaste, Apetit19g3.2kcal0.3g0.4g0g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)19g16kcal0.2g0.7g1.3g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g7g24kcal0.9g4.7g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g164kcal10.8g14.8g6.4g2.6g
Valittu annoskoko84g82kcal5.4g7.4g3.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna42g41kcal2.7g3.7g1.6g0.7g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097