Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)7g22kcal0.8g4.4g0.1g0.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 35g45kcal7.3g0g1.8g0g
Paprika punainen 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)3.5g5.6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%2.1g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g1.4g4kcal0.7g0.5g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Tomaatti 18g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g191kcal19.8g12.8g6.6g2.4g
Valittu annoskoko83g96kcal9.9g6.4g3.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna42g48kcal5g3.2g1.7g0.6g
Arvot/100g100g115kcal11.9g7.7g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550