Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Korppujauho 4.2g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)10g8.9kcal0.1g0.4g0.7g0g
Voileipäkinkku,snellman2.5g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Puolukka 13g4.9kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g239kcal19.4g9.2g13.4g1.2g
Valittu annoskoko84g120kcal9.7g4.6g6.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g60kcal4.9g2.3g3.4g0.3g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.5g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514