Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g10g29kcal2g0g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g31g18kcal0.4g3.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g97kcal4.8g8g5g0g
Valittu annoskoko84g48kcal2.4g4g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna42g24kcal1.2g2g1.3g0g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.8g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250