Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi25g31kcal0.8g8.4g0.2g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.2g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Margariini 80% keskiarvo8.4g60kcal0g0g6.7g0g
Perunajauhot,rainbow17g54kcal0g13.6g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g483kcal6g80.6g16.6g0.8g
Valittu annoskoko84g241kcal3g40.3g8.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna42g121kcal1.5g20.2g4.2g0.2g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.1g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901