Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g13g75kcal2.6g0.8g6.7g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g6.3g45kcal0g0g5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g25g64kcal1.5g0.8g6g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Canderel makeutusjauhe0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio25g35kcal0.7g1.6g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g485kcal13g8.6g44.2g0g
Valittu annoskoko84g243kcal6.5g4.3g22.1g0g
Annoskoko puolitettuna42g121kcal3.3g2.2g11.1g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.1g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221913