Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g48g19kcal0.2g5.7g0.1g0g
Kaurahiutale 3.8g14kcal0.6g2.2g0.3g0.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)12g44kcal1.5g8.6g0.2g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g307kcal8g55.8g6.2g3.2g
Valittu annoskoko84g153kcal4g27.9g3.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna42g77kcal2g14g1.6g0.8g
Arvot/100g100g183kcal4.8g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316844