Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Paprika keltainen 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli16g47kcal0.6g0.7g4.7g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g159kcal2.2g5.2g14.2g1.2g
Valittu annoskoko84g80kcal1.1g2.6g7.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g40kcal0.6g1.3g3.6g0.3g
Arvot/100g100g95kcal1.3g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716