Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus5.6g20kcal0.8g0g1.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.8g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%14g32kcal4.1g0.4g1.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g316kcal14.2g4g26.8g2g
Valittu annoskoko84g158kcal7.1g2g13.4g1g
Annoskoko puolitettuna42g79kcal3.6g1g6.7g0.5g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.4g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994