Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet21g23kcal4.9g0g0.4g0g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Maissi jyvät 12g17kcal0.3g3g0.3g0.4g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)27g11kcal0.5g2.2g0g0g
Voi 1.1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1.4g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g135kcal12.4g12.8g3.4g1.8g
Valittu annoskoko84g68kcal6.2g6.4g1.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g34kcal3.1g3.2g0.9g0.5g
Arvot/100g100g81kcal7.4g7.6g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324813