Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g18g28kcal2.5g0.4g1.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana, tuore9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.7g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g84kcal5.6g6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko84g42kcal2.8g3g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g21kcal1.4g1.5g1g0.2g
Arvot/100g100g50kcal3.3g3.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355915