Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g25g5kcal0g1g0g0g
Puna-ahven savustettu 44g49kcal7.4g0g2.2g0g
Soijakastike 13g7.5kcal0.6g1.2g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.1g14kcal0.6g0.1g1.2g0.3g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g156kcal17.2g5.6g6.8g0.6g
Valittu annoskoko84g78kcal8.6g2.8g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g39kcal4.3g1.4g1.7g0.2g
Arvot/100g100g93kcal10.3g3.3g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271