Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g33g56kcal6.6g0g3.3g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g26g43kcal2.1g8g0.3g0.8g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 16g10kcal0.5g0.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g238kcal20.2g17.6g9.6g1.6g
Valittu annoskoko84g119kcal10.1g8.8g4.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna42g60kcal5.1g4.4g2.4g0.4g
Arvot/100g100g142kcal12g10.5g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759