Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet250g57kcal4.5g6.7g6.2g4.7g
Gorgonzola-uusto, annos 50g187g607kcal35.6g1.9g50.5g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml312g468kcal6.2g7.8g46.8g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1660g2338kcal97.2g45g207.4g12.4g
Valittu annoskoko830g1169kcal48.6g22.5g103.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna415g585kcal24.3g11.3g51.9g3.1g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215300