Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g374g412kcal89.9g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Margariini 80% keskiarvo19g133kcal0.1g0g15g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g312g343kcal9.4g10g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1660g1843kcal202g32g104g4.2g
Valittu annoskoko830g922kcal101g16g52g2.1g
Annoskoko puolitettuna415g461kcal50.5g8g26g1.1g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486