Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala75g240kcal11.2g44.2g1.9g7.5g
Maitojuoma, profeel, valio250g50kcal8.2g4.5g0g3.7g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 75g32kcal7.4g0.3g0.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 75g104kcal9.4g0.2g7.3g0g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Ruokasuola jodioitu 3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g313g203kcal34.4g13.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1660g1751kcal141.2g164.6g58g22.4g
Valittu annoskoko830g876kcal70.6g82.3g29g11.2g
Annoskoko puolitettuna415g438kcal35.3g41.2g14.5g5.6g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040