Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 200g217kcal15.8g32.6g1.2g4.2g
Sipuli 2000g605kcal25g96g4g34g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g2000g480kcal24g86g4g0g
Juustodippi, Pirkka 300g1500g1950kcal46.5g25.5g184.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras600g2100kcal78g420g9g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16600g17343kcal1138.6g1320.2g805.4g112.4g
Valittu annoskoko8300g8672kcal569.3g660.1g402.7g56.2g
Annoskoko puolitettuna4150g4336kcal284.7g330.1g201.4g28.1g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265