Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3503g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi70g196kcal6.3g4.9g16.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1401g2326kcal266.2g0g140.1g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1401g364kcal12.6g67.3g4.2g32.2g
Peruna, vanha, kuorittu 1752g1333kcal32.9g271.5g3.5g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16604g8534kcal640.6g704.2g328.6g105.6g
Valittu annoskoko8302g4267kcal320.3g352.1g164.3g52.8g
Annoskoko puolitettuna4151g2134kcal160.2g176.1g82.2g26.4g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355