Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g911g255kcal5.5g54.2g1.8g22.8g
Kukkakaali 934g225kcal16.9g20.6g2.8g21.5g
Kalkkuna 934g1831kcal293.8g0g72.1g0g
Vesi4672g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g117g41kcal0.5g9.3g0.1g0g
Juuriselleri 701g221kcal8.8g32.2g1.4g21.7g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g47g78kcal8.1g10g0.6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16632g5301kcal667.2g252.6g157.6g132.8g
Valittu annoskoko8316g2650kcal333.6g126.3g78.8g66.4g
Annoskoko puolitettuna4158g1325kcal166.8g63.2g39.4g33.2g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309