Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 3272g5256kcal988.2g0g140.4g0g
Hunaja47g157kcal0.5g38.3g0g0g
Sinappi 47g61kcal2g6.6g2.8g0.8g
Oliiviöljy 234g2067kcal0g0g233.7g0g
Sipuli (kuorittu)1402g379kcal18.2g67.3g2.8g23.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1402g393kcal8.4g83.4g2.8g35.1g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g14g32kcal1.5g5.4g0.5g0g
Vesi1870g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16632g16688kcal2037.6g402g766g119.4g
Valittu annoskoko8316g8344kcal1018.8g201g383g59.7g
Annoskoko puolitettuna4158g4172kcal509.4g100.5g191.5g29.9g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113