Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 40g30kcal5.2g0.4g0.2g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 199g0kcal0g0g0g0g
Öljy48g429kcal0g0g47.6g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 361g1239kcal36.8g252.9g4.3g12.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Parmesaaniraaste, Tesco159g619kcal52.4g0g45.1g0g
Basilika, kuivattu 2.4g6.1kcal0.3g0.5g0.1g1g
Timjami 0.8g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1664g4690kcal192.6g514.2g195g34g
Valittu annoskoko832g2345kcal96.3g257.1g97.5g17g
Annoskoko puolitettuna416g1173kcal48.2g128.6g48.8g8.5g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906