Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 176g574kcal21.3g104.5g4.9g9.7g
Hiiva 24g18kcal3.1g0.3g0.1g1.7g
Vesi320g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)312g967kcal53g168.5g9g40.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1664g3117kcal154.8g546.6g28g104g
Valittu annoskoko832g1559kcal77.4g273.3g14g52g
Annoskoko puolitettuna416g779kcal38.7g136.7g7g26g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.8g1.7g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149131