Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g188g53kcal1.1g11.2g0.4g4.7g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)7.5g17kcal1.4g1g0.9g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)38g176kcal4.5g2.7g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1665g713kcal20g72g36.8g13.8g
Valittu annoskoko833g356kcal10g36g18.4g6.9g
Annoskoko puolitettuna416g178kcal5g18g9.2g3.5g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704