Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 310g236kcal5.8g48g0.6g3.1g
Lanttu 55g16kcal0.5g2.5g0.2g1g
Porkkana 83g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Soijakastike 38g23kcal1.9g3.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 238g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g10g54kcal0g0g6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1665g1043kcal55.4g117.4g34g12.4g
Valittu annoskoko832g522kcal27.7g58.7g17g6.2g
Annoskoko puolitettuna416g261kcal13.9g29.4g8.5g3.1g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877