Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g225g270kcal42.8g0g11.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g17g152kcal0g0g16.9g0g
Tomaattimurska 451g133kcal2.5g23.9g0.9g8.6g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g3.4g13kcal0.4g2.1g0.2g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1665g1245kcal97.4g70.2g59.4g23g
Valittu annoskoko833g623kcal48.7g35.1g29.7g11.5g
Annoskoko puolitettuna416g311kcal24.4g17.6g14.9g5.8g
Arvot/100g100g75kcal5.8g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070