Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g675g162kcal8.1g22.9g1.3g14.2g
Voi, 1 tl, 5 g113g821kcal1.1g1.1g90g0g
Hunaja 45g149kcal0.2g36.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1665g2264kcal18.8g120.8g182.6g28.4g
Valittu annoskoko833g1132kcal9.4g60.4g91.3g14.2g
Annoskoko puolitettuna416g566kcal4.7g30.2g45.7g7.1g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357