Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 1760g5736kcal213.5g1045.4g49.3g96.8g
Hiiva 240g179kcal31.5g2.6g1g16.6g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)3120g9672kcal530.4g1684.8g90.5g405.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g31174kcal1550.8g5465.6g281.6g1038g
Valittu annoskoko8320g15587kcal775.4g2732.8g140.8g519g
Annoskoko puolitettuna4160g7793kcal387.7g1366.4g70.4g259.5g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.8g1.7g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149131