Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 3600g1085kcal33.8g183.6g7.2g72g
Naudan paistijauheliha, Pirkka3200g5376kcal640g0g320g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g800g2400kcal32g48g232g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)320g893kcal44.8g12.8g73.6g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g19723kcal1511.6g527.2g1267.2g157.6g
Valittu annoskoko8320g9862kcal755.8g263.6g633.6g78.8g
Annoskoko puolitettuna4160g4931kcal377.9g131.8g316.8g39.4g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242