Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 320g72kcal4.4g5.4g1.9g7.7g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g160g1152kcal1.6g1.6g128g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 6240g1828kcal63.6g291.4g19.3g114.2g
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g16985kcal203.2g692.8g1418.4g243.8g
Valittu annoskoko8320g8493kcal101.6g346.4g709.2g121.9g
Annoskoko puolitettuna4160g4246kcal50.8g173.2g354.6g61g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768