Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 883g1260kcal110.4g2.7g90.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka402g3534kcal0g0g401.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1566g5373kcal159.6g1096.2g18.8g54.8g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.4g0g0.4g
Sokeri 683g2771kcal0g681.9g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki803g450kcal68.3g40.2g1.6g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g803g1422kcal1.6g78.7g1.6g0g
Mustikka2409g802kcal12g154.2g9.6g79.5g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)402g1486kcal56.2g220.8g32.1g44.2g
Sokeri 289g1174kcal0g288.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g36825kcal824.6g5187.8g1111.4g357.8g
Valittu annoskoko8320g18413kcal412.3g2593.9g555.7g178.9g
Annoskoko puolitettuna4160g9206kcal206.2g1297g277.9g89.5g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181956