Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3200g7086kcal560g0g544g0g
Tomaattimurska 3200g941kcal17.9g169.6g6.4g60.8g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g1040g291kcal6.2g61.9g2.1g26g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g17241kcal1201.6g565.8g1109.2g204.2g
Valittu annoskoko8320g8621kcal600.8g282.9g554.6g102.1g
Annoskoko puolitettuna4160g4310kcal300.4g141.5g277.3g51.1g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452