Valkosipulilevite, Maidoton, gluteeniton, munaton

150 g kuorittuja valkosipulin kynsiä
40 g juoksevaa hunajaa
½ (30g) sitruunan mehua puristettuna
30 g Kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä

1) Valkosipulin kynnet kuoritaan ja kuutioidaan puukolla pieneksi silpuksi
2) Juokseva hunaja sekoitetaan joukkoon
3) Samoin sitruunasta puristettu mehu
4) Joukkoon lisätään vielä rypsiöljy
5) Sekoitetaan

Hunaja, sitruuna mehu ja rypsiöljy vähentävät seoksen tulisuutta.

Seosta käytetään esim voileivän päällä tai minkä tahansa ruuan lisäkkeenä.

Seos on erinomainen lisäke ja tehokas flunssan taltuttaja.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 4992g5406kcal394.4g813.7g30g104.8g
Hunaja1331g4460kcal13.3g1091.6g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore998g250kcal0g89.9g0g1g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g998g8986kcal0g0g998.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g38202kcal815.4g3990.4g2056.8g211.6g
Valittu annoskoko8320g19101kcal407.7g1995.2g1028.4g105.8g
Annoskoko puolitettuna4160g9551kcal203.9g997.6g514.2g52.9g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313384