Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl40g361kcal0g0g40.1g0g
Punajuuri 5012g1924kcal50.1g345.8g10g125.3g
Hunaja 100g331kcal0.5g81g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g1804g5413kcal378.9g18g378.9g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 441g56kcal4.9g4.3g0.9g4.4g
Rucola, lautaselinen n. 30g421g63kcal4.2g8.4g0.8g5.9g
Pinjansiemenet, Parrots501g3108kcal145.3g65.2g275.7g18.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g22510kcal1167.8g1045.4g1412.8g308.2g
Valittu annoskoko8320g11255kcal583.9g522.7g706.4g154.1g
Annoskoko puolitettuna4160g5628kcal292g261.4g353.2g77.1g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252