Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 292g152kcal34.6g0.3g1.2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 292g125kcal1.1g12g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 161g489kcal14.1g89.1g3.1g22.3g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Siirappi 35g106kcal0g26g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1666g1770kcal101g259.8g8.8g46.4g
Valittu annoskoko833g885kcal50.5g129.9g4.4g23.2g
Annoskoko puolitettuna417g443kcal25.3g65g2.2g11.6g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385