Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha219g363kcal41.6g0g21.9g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala10g27kcal1.9g0.5g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 307g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )219g766kcal39.4g129.2g8.5g13.1g
Rypsiöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)44g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1666g2549kcal176.4g263.2g84.4g27.2g
Valittu annoskoko833g1275kcal88.2g131.6g42.2g13.6g
Annoskoko puolitettuna417g637kcal44.1g65.8g21.1g6.8g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881