Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g233kcal26.6g0g14g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)280g70kcal2.8g15.4g0g3.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.1g3.5kcal0.4g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1666g663kcal61.6g41.4g28.2g10.8g
Valittu annoskoko833g332kcal30.8g20.7g14.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna417g166kcal15.4g10.4g7.1g2.7g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139