Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.9g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g140g196kcal26.6g0g9.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 473g85kcal2.7g11.8g1.9g3.3g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g70g77kcal8.1g3.5g3.3g0.4g
Juusto, Arla Kadett 5%35g67kcal11.9g0.5g1.8g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 4.9g36kcal0g0g4g0g
Paprikajauhe 2.1g6.8kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Mustapippuri 2.1g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1666g1008kcal103.2g43.2g42.8g14g
Valittu annoskoko833g504kcal51.6g21.6g21.4g7g
Annoskoko puolitettuna417g252kcal25.8g10.8g10.7g3.5g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019